Om Dodo Juice

dodo juice logo

 

Dodo Juice startede i 2007. De fremstiller bilplejeprodukter, hvor deres voks, poleringsmiddel og bilshampoo er håndlavet med et stort 'H' i England. De fremstiller produkter i relativt små partier, da de ikke køber containervis med masser af råvarer, til de laveste priser. Dette kan gøre, at deres priser måske vil være lidt dyrere. Dodo Juice har ikke robotter eller maskiner, som bare pumpede deres bilpleje produkter ud. De har deres teknikere, kemiker, et lille laboratorium og et værksted.
Dodo Juice produkter er lig med de bedste produkter i verden, og det vil de forsætte med at være, da de jævnligt reviderer og forbedre deres opskrifter. Et eksempel er deres shampooer, som er hyper koncentreret – nogle er 10 gange mere koncentreret, end deres konkurrenter. Så selvom en billig shampoo, kun er en fjerdedel af Dodo Juices pris, kommer du måske til at skulle købe 10 flasker, i stedet for bare en fra Dodo Juice.
Dodo Juice har vundet mange priser gennem årene hos mange Detailing forums her er et udpluk. 

dodo awardsdw award

Dodo Juice som blev omtalt i Vmax gearkassen i maj 2012. Se hvad de skrev her -

dodojuice in vmax

 

Dodo Juice har tre kategorier indenfor deres produkter

Basics of Bling, er Dodo Juice’s basis produkt

Dodo Juice, er hovedudgaven af deres produkter

SuperNatural er Dodo Juices luksus produkter, som er kongen over kongerne.

Dodo Juice bilvoks - hvilken skal jeg vælge? Det er et personligt valg, om du kan lide en blød eller hård voks. En blød Dodo Juice autovoks er let at påføre, den er lettere, at få ud af krukken og når man påføre den i hånden, føles teksturen dejlig og blød, når den arbejdes med hænderne eller en applikator.
Med en hård Dodo Juice bilvoks skal man anvende et tyndt lag, et tyndt lag voks er også lettere at fjerne. Den hårde voks kan have en lille fordel inden for holdbarhed.
Dodo Juice’s Supernatural er kongen inden for bilvoks. Den kan påføres i hånden eller med maskine.

6 vare(r)

pr. side

6 vare(r)

pr. side