Privacy Policy

Privacy Policy / Persondatapolitik / Cookies



Denne fortrolighedspolitik beskriver, hvordan Bilvoks.dk bruger og beskytter de oplysninger, du giver Bilvoks.dk, når du bruger denne hjemmeside.

Bilvoks.dk er forpligtet til, at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Vi beder dig om, at give visse oplysninger, så du kan identificeres, når du bruger denne hjemmeside.
Det er for, at du kan være sikker på, at det kun vil blive anvendt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring.
Bilvoks.dk kan ændre denne politik fra tid til anden ved, at opdatere denne side.
Du bør tjekke denne side fra tid til anden for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os;
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

BILVOKS (Bilvoks v/Christopner Paul Wilcox) gemmer automatisk de registrerede oplysninger i forbindelse med ordren i min. 5 år, jf. bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.
Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Dine betalingsoplysninger lagres ikke hos Bilvoks, dine betalings informationer med kort og Mobilepay går via E-pays/Bambora's betalings gateway.

Den dataansvarlige på Bilvoks.dk er ejer, Christopher Paul Wilcox.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. 

Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@Bilvoks.dk

Man kan altid gå ind på sin konto, hvis man har oprettet en konto, og se ordrebekræftelser fra tidligere køb, her har man alle informationerne, når man bestiller varer
os igen.
 

Husk altid af gemme fakturaen, som kommer i pakken, den skal vedlægges i tilfælde af ombytning eller returnering af varer.

Ingen informationer videregives til tredje part, undtagen navn,leveringsadresse, mailadresse og telefonnummer, som naturligvis skal skrives på pakken, så GLS kan leverer pakken, samt E-Mærket til fragt score.


Forbehold for ændringer - Bilvoks forbeholder sig ret til, at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder fra denne webshop. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om evt. ændringer.

Vi indsamler følgende oplysninger, når du laver en konto:

Navn

E-mail / kontaktoplysninger

Telefonnummer

Adresse

Hvad vi gør med de informationer vi indsamler.

Vi ønsker disse oplysninger til at forstå dine behov, og derved give dig en bedre service, og især af følgende grunde:

Intern registrering.

Vi kan bruge oplysningerne til at forbedre vores produkter og tjenester.

Vi kan med jævne mellemrum sende reklame e-mails om nye produkter, specielle tilbud eller andre oplysninger, som vi tror, du kan finde interessant at bruge til den e-
mail- adresse, som du har givet os og fysisk accepteret, at vi må sende e-mails til.

Vi kan kontakte dig via e-mail eller telefon. Vi kan bruge oplysningerne til at tilpasse hjemmesiden efter dine interesser, eller hvis der på grund af en ordre, er behov for yderligere kontakt.

Sikkerhed.

Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre.

For at forhindre uautoriseret adgang eller videregivelse, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer til, at beskytte og sikre de oplysninger, vi indsamler online.


Sådan bruger vi cookies.

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til, at blive placeret på din computers harddisk.

Når du er enig/tillader, er filen tilføjet, og cookien hjælper med at analysere webtrafik eller fortæller dig, når du besøger et bestemt websted.

Cookies tillader web applikationer. Denne web-applikation kan skræddersy sine operationer til dine behov, ved at indsamle og huske oplysninger om dine præferencer.

Vi bruger logstatistik til at identificere, hvilke sider der bliver brugt . Dette hjælper os med, at analysere data om trafik på hjemmesiden, og forbedre vores hjemmeside til, at skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til egne statistiske analyseformål, og derefter bliver data fjernet fra systemet.

En cookie gør også, at de produkter der er i indkøbskurven, bevares i 30 dage, hvilket gør ens indkøb lettere.

Samlet set hjælper cookies os med, at give dig en bedre hjemmeside oplevelse, som giver os mulighed for at se, hvilke sider du finde nyttige, og hvilke du ikke gør.
En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer, eller oplysninger om dig, andet end de data, du vælger at dele med os, via en ordre, en e-mail eller ligende.

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browser til at afvise cookies, hvis du foretrækker det. 
Dette kan forhindre dig i at drage fuld fordel af vores hjemmeside.

Links til andre websider.

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider af interesse. Men når du bruger disse links til, at forlade vores side, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over andres hjemmeside. Derfor kan vi ikke være ansvarlig for databeskyttelse og privatlivets fred af alle oplysninger, når du samtidig besøger sådanne steder, disse steder er ikke omfattet af denne fortrolighedserklæring.

Du bør udvise forsigtighed, og se på fortrolighedserklæring, gældende for den pågældende hjemmeside.

Kontroller dine personlige oplysninger.

Du kan vælge at begrænse indsamling eller brug af dine personlige oplysninger på følgende måder:

Hvis du tidligere har aftalt, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, kan du ændre din mening til enhver tid ved, at skrive til eller e-maile os på: info@bilvoks.dk

Vi vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personlige oplysninger til tredjemand, medmindre vi har din tilladelse, eller er påkrævet ved lov at gøre det.

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til, at sende dig reklame oplysninger om tredjemand, som vi tror, du kan finde interessant, hvis du fortæller os, at du ønsker dette.

Du kan anmode om de personlige oplysninger, som vi har om dig i henhold til persondataloven. Venligst skrive til: info@bilvoks.dk

Hvis du mener, at alle oplysninger, vi har om dig, er ukorrekte eller ufuldstændige, bedes du skrive eller maile til os, så hurtigt som muligt, på ovennævnte adresse. Vi vil straks rette eventuelle oplysninger, der menes, at være ukorrekte.

Betingelserne er senest opdateret d. 23.05.2018