Bilvoks åbningstider med de nye restriktioner - Se mere her

Auto Finesse Avalanche Bubblegum 5L

Snow Foam - Auto Finesse Avalanche Bubblegum 5L - Er du som en 5 årig i en slik butik, når det kommer til bilpleje? - Se her Snow Foam sæbe til din skumlanse, som dufter af tyggegummi. Denne er den sidste nye og ekstrem populære Avalanche Bubblegum fra Auto Finesse.

På lager
SKU
AF133
279,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Auto Finesse Avalanche Bubblegum 5L - Snow Foam til din skumlanse.

Forøg din oplevelse, når du forvasker bilen med denne nye bubblegum duft fra Auto Finesse i deres populære Avalanche Snow Foam.

Splinternyt inden for Auto Finesse-serien (juni2020) - Denne specialudgave/Limited Edition af Avalanche Snow Foam giver alt hvad du forventer af en forvask sæbe, den har stadig denne populære Citrus Power injektion... men med den ekstra bonus, og store hit fra deres slik inspireret bubblegum duft.

Avalanche Bubblegum Snow Foam danner et tyk, cremet skum, der løsner, smører og udrydder vejskidt inden den almindelig bilvask med to spande metoden, hvilket fjerner risikoen for at sprede forurenede stoffer rundt på lakken og opnå en ultimative hvirvelfri bilvask.

Avalanche Snow Foam har fået en god citrus indsprøjtning, lækkert skum til at rengøre lakken for vejforurenende stoffer, den løsne snavs og vejskidt og giver dig en sikker bilvask Den er voksvenlig (ikke så kraftig at den fjerner voks beskyttelsen) og velegnet til regelmæssig brug.

Her vises Avalanche

Brugsanvisning:

For at opnå de bedste resultater, skal du bruge Auto Finesse Avalanche Bubblegum Snow Foam sammen med en højtryksrenser og skumlanse, gerne den fra Auto Finesse (Avalanche Snow Foam kan også bruges sammen med en spraypumpeflaske eller en skumlanse til haveslangen).
Her vil du løsne og fjerne trafikfilm og det opbygget vej snavs, inden kontaktvask - altså din almindelig bilvask med to spande metoden.
Dæk køretøjet fra top til bund med skum, og lad det sidde i cirka 5 minutter. Må ikke tørre ud!
Efter tilstrækkelig opblødningstid vaskes produktet grundigt af køretøjet, hvor du arbejdes ovenfra og ned.

Selvom Avalanche har en stor rengøringsevne, så er den stadig sikker at bruge på lakforsegler og voks, den vil ikke fjerne eller nedbryde den beskyttelse, du tidligere har anvendt på lakken.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Auto Finesse Avalanche Bubblegum 5L
Din bedømmelse