Polermaskiner

Polermaskiner

Polering maskiner findes i mange udgaver, så hvad skal man vælge?

For at få en god polerings oplevelse, start med en rigtig poleringsmaskine, det gør en forskel i resultatet. Bemærk - en del Excentersliber har typisk ikke det rette udsving og måden bagskiven drejer rundt på.

En DA maskine anbefales til begyndere eller dem, som bare ønsker et godt resultat, hver gang man polerer! Det tager måske lidt længere tid. Man kan ikke gå meget galt i byen med en DA maskine.
En Rotary maskine er for de mere erfarende, da den er mere vanskelig at bruge, og den kan man let komme galt af sted med.

En god solid DA maskine, hvor mange Watt skal man gå efter?
Her skal man se på, om det kun er til hobby brug, for så er 500W fint, skal det været til virksomheds brug, bør man nok vælge en maskine med lidt flere kræfter.
F.eks. en Dodo Maskine som har 500W, læg mærke til, at det har Rupes LHR15 maskinen også, så det er ikke kun om, hvor mange watt en maskine har.
Forskellene ligger i: hvor stort et udsving har maskinen, hvordan drejer den rundt, o.s.v. det er der, man finder forskellen, men prisen er også derefter.

Derfor vælg efter dit behov, det behøver ikke være stort og dyrt, man kan få meget poleringsmaskine til prisen i f.eks. en Dodo Juice poleringsmaskine.Vis som Tabel Liste

7 varer

pr. side
Sorter faldende
 1. Gavekort
  Fra 1,00 kr
 2. Krauss Shinemaster S15 (V2)
  1.695,00 kr
 3. Krauss Shinemaster S75
  1.199,00 kr
 4. Krauss Shinemaster S8 (V2)
  1.699,00 kr
 5. Wall Mount Holder
  295,00 kr
Vis som Tabel Liste

7 varer

pr. side
Sorter faldende