Chemical Guys Fatty Orange

Fatty Orange fra Chemical Guys - Et lækkert tørrehåndklæde til bilen efter en bilvask. Når du tørre vandet af lakken forhindre du kalkpletter på lakken.

På lager
SKU
CG090
149,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Fatty Orange. Et Tørre Håndklæde i mikrofiber til, at tørre bilen efter en god bilvask.

Det NYE FATTY ORANGE - er, når størrelsen betyder noget. Chemical Guys nye håndklæde, er mere end bare stort, det er også tykt. Den har silkebåndskanter, som sikre, at tørrehåndklædet ikke vil ridse lakken. Chemical Guys satte vægten op på Fatty Orange fra 550g/m2, til den optimale vægt 600g/m2, det betyder, at håndklædet absorberer bedre og tørrer hurtigere.

En mikrofibers vægt er udregnet efter GSM (Grams per square meter/Gram pr. Kvadratmeter), ofte noteret som g/m2. Tykkelsen af en mikrofiber er baseret på fiberens tykkelse, længde af sløjfen, mængde af fibre, og det vigstigste vægten af mikrofiberen.

Chemical Guys gjorde noget ved størrelsen, da de ikke ønskede et håndklæde, der var for stor eller for lille, 60cm x 80cm - en god størrelse at håndtere. Dette håndklæde kan nemt suge vand fra lakken på en hel bil uden, man behøver at vride tørrehåndklædet. En dejligt tykt håndklæde til større biler.

Bibehold blødheden og ydeevnen i din mikrofiber ved at bruge en mikrofiber sæbe, når de skal vaskes.

Se 5:29 inde i videoen.


Værd at vide:

GSM: 600

Kan vaskes på 30-40 grader sammen med en mikrofiber sæbe.

Brug ikke tørretumbler.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Fatty Orange
Din bedømmelse