Chemical Guys Hex Logic Black Finishing Hand Applicator Pad

Hex Logic Black Finishing Hand Applicator Pad fra Chemical Guys. Perfekt til at påføre voks eller en dæk shine. Er lidt blød, så derfor er der mange anvendelses muligheder.

På lager
SKU
CG049
89,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Hex Logic Black Finishing Hand Applicator Pad.

Hex-Logic håndapplikatorne bruger det samme avancerede design, som Chemical Guys berømte Hex-Logic Machine Polishing Pads.
Hex-Logic håndapplikatoren gør polering enhver overflade med hånden til en leg. Håndtag, fælge, udstødningsspidsen og forlygter kan nu poleres til perfektion med disse nemme håndapplikator.

Naturen valgte sekskanten til opbevaring og designet den til at være en af de mest effektive opbevarings celler. For eksempel er massen af sekskantede voks celler bygget af honningbier i deres rede til opbevaring af honning og pollen. Bierne opbygger med 6 sider for jævn fordeling af produktet - hurtigt og effektivt. Hex Logic hånsapplikatorene arbejder en lille smule anderledes ud fra, hvordan de er konstrueret til(skum hårdheden).

Under et mikroskop er Acu-Foam-teknologien synlig. Skumapplikatorene har en Hex Logisk kube-konstruktion af små ensformede celler. Jo mindre cellen er, giver de en mere tæt konstruktion af applikatoren. Hver applikatorfarve har en forskellige tæthed af skum og en varierende mængde poleringsegenskab. Når skummet er valgt, beregner Hex-Logic-computeren omhyggeligt skumhårdheden og justerer hvor dybt snittet skal være i applikatoren. Hver farve har en bestemt dybde i snittet i forhold til Hex Logiske mønstret på applikatoren. Disse puder er konstrueret, designet og fremstillet 100% i Californien USA.

Størrensen på disse Hånd Applikator er: 7.5 x 15 x 2.5 cm.

Hex Logic Black Finishing Hand Applicator er lavet af et avanceret blødt skum, som er perfekt til, at tage perfektion til det næste niveau. Det bløde skum er fantastisk, som afslutning eller, når det kommer til at fjerne hvirvelmærker og mærker fra blødere lak. Den sorte skum applikator er fantastisk til, at påføre glaze, voks og lakforsegler på alle lakoverflader. Den bløde sorte skumapplikator påfører et tyndt lag voks eller lakforsegler på lakken, hvilket giver de højeste kvalitetsresultater til din bil. Hex-Logic Black Finishing Hand Pad gør det lettere at give voks på fælge, spejle, dørfalser, dørhåndtag og forlygter m.m. hurtigere og nemmere end du nogensinde forestillede dig. Konturen på denne unikke skum applikator, passer perfekt til hånden, så du kan genoprette en perfekt glans til enhver lak overflade. Det ergonomiske design giver dig mulighed for, at polere i længere perioder uden, at føle træthed i hånden. Hex-Logic Black Finish Hand Pad er den perfekte løsning til afslutning af polering eller til påføring af beskyttelse både indenfor og udenfor din bil.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Hex Logic Black Finishing Hand Applicator Pad
Din bedømmelse
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!