Chemical Guys Hex Logic Orange Light Cutting Hand Applicator Pad

Hex Logic Orange Cutting Hand Applicator Pad fra Chemical Guys. Til lidt grovere polering. Gør det super let at polerer utilgængelige steder eller hvis du bare er til håndpolering.

Ikke på lager
SKU
CG050
89,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Hex Logic Orange Cutting Hand Applicator Pad.

Hex-Logic håndapplikatorne bruger det samme avancerede design, som Chemical Guys berømte Hex-Logic Machine Polishing Pads.
Hex-Logic håndapplikatoren gør polering enhver overflade med hånden til en leg. Håndtag, fælge, udstødningsspidsen og forlygter kan nu poleres til perfektion med disse nemme håndapplikator.

Naturen valgte sekskanten til opbevaring og designet den til at være en af de mest effektive opbevarings celler. For eksempel er massen af sekskantede voks celler bygget af honningbier i deres rede til opbevaring af honning og pollen. Bierne opbygger med 6 sider for jævn fordeling af produktet - hurtigt og effektivt. Hex Logic hånsapplikatorene arbejder en lille smule anderledes ud fra, hvordan de er konstrueret til(skum hårdheden).

Under et mikroskop er Acu-Foam-teknologien synlig. Skumapplikatorene har en Hex Logisk kube-konstruktion af små ensformede celler. Jo mindre cellen er, giver de en mere tæt konstruktion af applikatoren. Hver applikatorfarve har en forskellige tæthed af skum og en varierende mængde poleringsegenskab. Når skummet er valgt, beregner Hex-Logic-computeren omhyggeligt skumhårdheden og justerer hvor dybt snittet skal være i applikatoren. Hver farve har en bestemt dybde i snittet i forhold til Hex Logiske mønstret på applikatoren. Disse puder er konstrueret, designet og fremstillet 100% i Californien USA.

Størrensen på disse Hånd Applikator er: 7.5 x 15 x 2.5 cm.

Den orange håndapplikator har en meget høj tæthed af fast skum. Ideel til at fjerne fejl og ridser på lakken. Denne applikator er perfekt til fjernelse af hvirvelmærker, ridser, oxidation og mærker på stort set hele bilen. Den orange Hånd applikator giver en korigering som en almindelig poleringsskive ville gøre samtidig med, at den også giver mulighed for, at fungerer som en finere poleringsapplikator. Når man bruger den sammen med et grovere poleringsmiddel, vil den fjerne moderate hvirvelmærker og ridser, med kun en smule hologrammer eller ingen. Det er en All-Round applikator, der vil gøre sit arbejde på de fleste fine til moderate fejl på lakken. Denne High-Tech skumapplikator passer perfekt ind i de områder hvor det er svært at komme til med en poleringsmaskine, såsom, dørgreb, dørfalser og motorrummet. Denne Orange Hånd Applikator er perfekt sammen med poleringsmiddel fra fin til grov for, at fjerne ocidation, hvirvler og ridser til et klart slut resultat.
Hex Logic Orange Cutting Hand Applicator Pad er perfekt sammen med V32, V34 og V36. Orange Medium Cutting Hand Pad er en alsidig applikator, der gør det muligt, at genoprette beskadiget lak hurtigere og nemmere end du havde forestillet dig. Enhver kan polere og genoprette lakken med håndkraft ved hjælp af avanceret og funktionel overflade teknologi for, at opnå de højeste kvalitets resultater.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Hex Logic Orange Light Cutting Hand Applicator Pad
Din bedømmelse