Chemical Guys Hex Logic White Polishing Hand Applicator Pad

Hex Logic White Polishing Hand Applicator Pad fra Chemical Guys. Gør det superlet at polerer med hånden, på de mere utilgængelige steder, eller hvis du ikker er til maskin polering.

På lager
SKU
CG051
89,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Hex Logic White Polishing Hand Applicator Pad. Mellem polerings skive til hånden.

Hex-Logic håndapplikatorne bruger det samme avancerede design, som Chemical Guys berømte Hex-Logic Machine Polishing Pads.
Hex-Logic håndapplikatoren gør polering enhver overflade med hånden til en leg. Håndtag, fælge, udstødningsspidsen og forlygter kan nu poleres til perfektion med disse nemme håndapplikator.

Naturen valgte sekskanten til opbevaring og designet den til at være en af de mest effektive opbevarings celler. For eksempel er massen af sekskantede voks celler bygget af honningbier i deres rede til opbevaring af honning og pollen. Bierne opbygger med 6 sider for jævn fordeling af produktet - hurtigt og effektivt. Hex Logic hånsapplikatorene arbejder en lille smule anderledes ud fra, hvordan de er konstrueret til(skum hårdheden).

Under et mikroskop er Acu-Foam-teknologien synlig. Skumapplikatorene har en Hex Logisk kube-konstruktion af små ensformede celler. Jo mindre cellen er, giver de en mere tæt konstruktion af applikatoren. Hver applikatorfarve har en forskellige tæthed af skum og en varierende mængde poleringsegenskab. Når skummet er valgt, beregner Hex-Logic-computeren omhyggeligt skumhårdheden og justerer hvor dybt snittet skal være i applikatoren. Hver farve har en bestemt dybde i snittet i forhold til Hex Logiske mønstret på applikatoren. Disse puder er konstrueret, designet og fremstillet 100% i Californien USA.

Størrensen på disse Hånd Applikator er: 7.5 x 15 x 2.5 cm.

Det tætte hvide skum giver en beskyttende applikator, der tillader kompressionen i skummet at man opretholde et konstant overfladetryk. Denne hvide polerings applikator er perfekt til brug med et medium poleringsmiddel eller et afsluttende poleringsmiddel for, at forbedre glansen og tage din afsluttende polering til det næste niveau af glans og klarhed. Har du først brugt en orange håndapplikator, så er Hex Logic White Polishing Hand Pad efterfølgende perfekt til den afslutte polering. Den hvide poleringsapplikator er blød nok til, at være mild på lak, men fast nok til at fjerne mærker, lette hvirvler og hologrammer, som har taget glansen på lakken. Det hvide Hex-Logic-hånd applikator er perfekt til polering af spedometer, trælister på dit instrumentbræt og endda polering af krom og rustfrit stål. Det unikke design kan tackle de grovere polering, samtidig med at den har evnen til at perfektionere de fineste detaljer. Hex-Logic White Polishing Hand Pads er perfekte til brug med V36, V38 og P40 poleringsmidler for, at forbedre finishen og bringe klarhed tilbage. Hex-Logic White Polishing Hand Pad kan endda bruges sammen med Chemical Guys Metal Shine og Metal Wax til polering af krom, rustfrit stål og aluminium til en klar glans. Chemical Guys konstruerede Hex-Logic White Polishing Hand Pad til en ultimativ alsidighed. Den hvide hånd applikator er perfekt til at polerer detaljer på fælg, spejle, og ethvert lille område, der kræver lidt ekstra opmærksomhed.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Hex Logic White Polishing Hand Applicator Pad
Din bedømmelse