Chemical Guys MangoCello Scent 473ml

Duftfrisker - MangoCello Scent fra Chemical Guys 473ml. Duften af mango og med et tvist af Citron. En utrolig frisk duft, som er meget populær. Skal du have lidt af sydens sol i bilen, prøv Mangocello.

På lager
SKU
CG157
109,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys MangoCello Scent - Duftenfrisker med duften af mango og et tvist af citron.

Mangocello Luftfrisker & Lugt Neutraliserer -  leverer en frisk duft inspireret af en autentiske italienske frugt likør. Den sprøde citrus aroma med en fin duft, der med hver spray, genskaber en dragende nat på den italienske Riviera. Mangocello Luftfrisker & Lugt Neutraliserer fjerner lugt og erstatter dem med den fantastiske essensen af mango og citroner.

Den luksuriøse duft fylder luften med sødlig duft af modne mango, kombineret med de skarpe toner af forfriskende citrus. Den elegante duft er inspireret af frugt og likør, og fjerner grim lugt og omdanner det til en behagelig køreoplevelse. Den unikke lugt Neutraliser let, og fjerner uønsket lugt fra kæledyr, mad og røg. Virker fint i biler, lastbiler, autocampere, og i hjemmet, på kontoret, kollegieværelse eller omklædningsrummet. Den opfrisker også let et fragtlager, gymastik taske, og lagerrum. Nyd den friske duft af mango-citrus likør med Mangocello Luftfrisker & Lugt Neutraliser. Bella Italia!

MangoCello Scent dufter af mango og citron, er vandbaseret, en luftfrisker med en odor eliminator.

Brugsanvisning:

Udskift den modbydeligt lugt, eller fjern en funky damp fra dit AC-systemer med de naturlige enzymatiske lugt elimination med Mangocello Luftfrisker.
Kan bruges i biler, både, hoteller, restauranter, udenfor, på tæpper og møbelbetræk, og m.m. anvendelse i ethvert sted, der har brug for en ny ren duft.

Ryst Flasken.

Giv kun et par sprøjt på bagmåtterne i bilen, eller bag pedalerne, så det kan blive suget ind i AC systemet.

Overdoser ikke, og se hvor stærkt duften påvirker dig. Nogle kan have et par sprøjt - andre kan have lidt mere.

Start altid i det små og gå altid forsigtigt til værks, da duften er kraftig.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys MangoCello Scent 473ml
Din bedømmelse