Annonce

Chemical Guys Resistant Dilution Spray Bottle 946ml

Sprayflaske - Resistant Dilution Spray Bottle fra Chemical Guys 946ml. Rigtig lækker spray flaske, som kan rumme de fleste bilplejeprodukter. Sprayhovedt er absolut i orden og i god kvalitet.

På lager
SKU
CG016
79,00 kr
  • Køb 3 for 75,00 kr og spar 5%

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Resistant Dilution Spray Bottle. Sprayflaske 

Denne professionelle spray flaske fra Chemical Guys er designet til detailing med kemikalier. Det trykte mærkede på flasken er designet til, at kunne klare barske kemikalier og opløsningsmidler, så det ikke forsvinder. Flasken er fortrykt og man kan skrives på flasken for, at reducere krydskontaminering mellem produkter.

Denne flaske kan bruges med alle kemikalier, selv kemikalier, der forårsager standard trigger sprayer til at ødelægges og falde fra hinanden. Dysen O-ring og trigger spray hovedet er lavet af Viton. Den har en justerbar dyse spray fra en fin tåge til en jetstrøm.

Denne flaske er fremragende til både vandbaserede og olie-baserede kemikalier. Denne flaske kan bruges til, fælgrens, spray voks, vinduesrens, tæppe rens og meget mere. Flasken er også mærket med fortyndingsforhold, som gør det nemt, at fortynde dine kemikalier 1-1 til 1-10.

Professionel Spray flaske fra Chemical Guys på 946 ml.

Husk en flaske helst skal stå op, det er naturligt.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Resistant Dilution Spray Bottle 946ml
Din bedømmelse