9 års fødselsdags tilbud - op til 50% rabat på udvalgt produkter

Chemical Guys Silk Shine Spray 473ml

Silk Shine fra Chemical Guys 473ml. En vandbaseret interiør og eksteriør spray til plastik, der giver en langvarig mørk finish. Giver et endnu mere slidstærkt, vandafvisende beskyttelse.

På lager
SKU
CG095
119,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Silk Shine.

En vandbaseret interiør og eksteriør spray, der giver en langvarig mørk finish. Kan bruges på gummi, vinyl, sort plast kofangere, dæk, dørlister, instrumentbræt m.m. Dette produkt giver et endnu mere slidstærkt, vandafvisende beskyttelse.

Silk Shine er udviklet til at forbedre, vedligeholde og genoprette en ny silke glans, smidig følelse og glat -  ikke fedtet tekstur til både indvendige og udvendige overflader. Den efterlader ikke nogen fedtet eller klistret rester. Den beskytter mod skadelige UV-stråler og er 100% tør at røre ved. Silk Shine Spray efterlader de indvendige og udvendige overflader, som det dufter behageligt nyt.

Silk Shine varer uger, i stedet for dage. Silk shine giver ikke en super høj glans, mere et normalt look. Silk Shine er vandbaseret, dufter af ny bil, er PH-balanceret og tørt at røre ved.

Bilvoks har prøvet dette produkt, det er godt. Det renser god og beskytter dit interiør i lang tid. Første gang man bruger produktet, bruger man lidt mere, anden gang er rengøringen en leg, da det allerede har det beskyttende lag, hvilket gør rengøringen og beskyttelsen så let.

Produktet fra Chemical Guys Silk Shine Spray, er en Interiør og eksteriør rens og beskyttelse. Kan bruges på Instrumentbræt, plastik, vinyl, dørlister, dæk, gummi m.m. Den skinner ikke!

Brugsanvisning:

Sørg altid for, at overfladen er ren og tør.
Ryst flasken.
Sprøjt på en applikator eller mikrofiberklud / handske.
Tør blidt over overfladen.
Aftør evt. overskydende produkt af med en ren mikrofiberklud.
Gentag behandlingen om nødvendigt.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Silk Shine Spray 473ml
Din bedømmelse