Annonce

Chemical Guys Sprayable Leather Cleaner and Conditioner in One 473ml

Sprayable Leather Cleaner and Conditioner in One fra Chemical Guys 473ml. En læderrens og conditioner (en balsam) i en. Utrolig let, at bruge og holder dit læder beskyttet.

Ikke på lager
SKU
CG091
159,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Sprayable Leather Cleaner and conditioner in One. En læderrens og conditioner (en balsam) i en. 

Spray nyt liv i din læder kabine! Sprayable Leather Cleaner & Conditioner in One genopretter, beskytter, forlænger og forbedrer læder, imiteret læder og endda vinyl. Denne pH-afbalancerede Læderrens og Conditioner Spray, giver nyt liv i din læder kabine samtidig med, at det hjælper med, at genoprette og beskytte forsømt læder. Denne Sprayable Cleaner og Conditioner genopretter og opretholder en ægte naturlig læder duft. Det er et kvalitetsprodukt, som er 'dry to the touch'.

Gendanner glans og genopliver en naturlig læder duft på én gang. Den friske duft af læder får dig til at smile. Den er beriget med E-vitamin og aloe, der hjælper denne kvalitets læderrens og conditioner med, at holde læderet blødt, smidigt og beskyttet. Leather Cleaner and Conditioner giver et beskyttende lag, som holder.

Produktet er rig lanolinbaseret creme og naturligt propolis.Propolis giver en holdbar barriere mod kemikalier og modstand mod bakterier, skimmel og meldug.  Propolis er en antibakteriel harpiks opsamlet af honningbier som gør deres bo vandtæt og desinficeret. Dette fantastiske, naturlige stof afviser vand bedre og længere end almindelige vandafvisende midler. Det styrker endog overfladen af dit læder mod mærker, mens du stadig tillader læderet at ånde. Den unikke Chemical Guys blanding forhindrer lædret i at udtørre, krakelering, og hærde, det som opstår, når læder ældes. Konserveringsmidler og olier, der anvendes under garvningsprocessen, reduceres gradvist over tid. Leather Cleaner and Conditioner påføres let, og erstatter dem med pH-korrekte naturlige olier, der absorberes ind i læderporerne.
Sprayable Leather Cleaner and Conditioner efterlader læderet glat, blød og skinnende med beskyttelse.

Den dufter af læder, er PH-balanceret, indeholder Vitamin E og Aloe.

Se 2:51 min. inde i videoen.

Brugsanvisning:

Spray det på en god mikrofiberklud, og tør over læderet nogle gange.
Aftør med en ren mikrofiberklud, og lad det tørre.

Den kan bruges på: læder, imiteret læder og endda vinyl

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Sprayable Leather Cleaner and Conditioner in One 473ml
Din bedømmelse