Annonce

Chemical Guys Strawberry Margarita Scent Air Freshener and Odor Eliminator 473ml

Luftfrisker - Strawberry Margarita Scent Air Freshener and Odor Eliminator fra Chemical Guys 473ml. Designet til at fjerne grimme lugte, så er du til jordbær, så har du fundet vinderen.

Ikke på lager
SKU
CG120
109,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Strawberry Margarita Scent Air Freshener and Odor Eliminator.

En forfriskende duften af jordbær margarita. Den forfriskende duft af en lys sommerdag fyldt med moden duft af frisk solbeskinnede saftige jordbær. Når en saftig frugt duft fylder luften, er der ingen tvivl om, at sommerferie og afslapning endelig er ankommet. Chemical Guys Strawberry Margarita Luftfrisker er et paradis i en flaske. Med blot et spray, har man den søde afslappende og forfriskende duft, som vækker dine sanser og man kommer til, at tænke på en meget velfortjent ferie.

Strawberry Margarita Luftfrisker er designet til, at fjerne grimme lugte fra køretøjet, ved hjælp af en avanceret lugt neutralisation. Nemt at fjerne mad, krop og kæledyrs lugt fra enhver bil, lastbil, RV og i hjemmet.

Chemical Guys Strawberry Margarita Luftfrisker & Lugt Eliminator arbejder hurtigt ved, at give en frisk duft og fjerne lugt, samt den hjælper med at reducere gentagelse af ubehagelig lugt.

Brugsanvisning:

Strawberry Margarita luftfrisker kan bruges i bilens AC-system: ved st spray bag pedalerne og lad det suges op igennem bilens AC-system.

Kan bruges  f.eks.; - hvor man har dyr, fitness tasker, skabe, kattebakke områder, badeværelse, garage og meget mere!

Kan fortyndes efter ønskede behov, men er ikke nødvendigt.
Spray et par gange på dine bag måtter i bilen, eller i et ønskede område.

Forsigtighed:
Fremstillet til professionelle. Holde utilgængeligt for børn. Hvis førstehjælp er nødvendig, mens du bruger dette produkt, se etiketten for yderligere instruktioner og kontakte en læge med det samme.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Strawberry Margarita Scent Air Freshener and Odor Eliminator 473ml
Din bedømmelse