9 års fødselsdags tilbud - op til 50% rabat på udvalgt produkter

Chemical Guys Stripper Suds Soap 473ml

Autoshampoo - Stripper Suds Soap fra Chemical Guys 473ml - Autoshampoo uden voks. Autoshampooen som dufter af Succes. Giver meget skum, høj glans og renser godt.

På lager
SKU
CG175
119,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical guys Stripper Suds Soap - Autoshampoo uden voks.

Autoshampooen fra Chemical Guys - Stripper Suds Soap, hvem kender ikke deres famøse duft - stripper Scent? Denne autoshampoo giver en høj glans, renser godt og giver dufter af succes.

Hvad kan Stripper Suds? Den giver masser af skum, og derved løfter snavset af lakken, med den smørende sæbe. Udover det, så renser den godt og giver en høj glans. Den er PH afbalanceret, og vil ikke efterlade pletter, hvis man vasker i direkte sollys, MEN kalket i vandet vil. Den fjerner ikke din lakforsegler eller bilvoks.
Den har en optisk glans, så den vil få den friske påførte lakforsegler eller autovoks til, at fremstå som en våd frisk lækker glans. Kan bruges på alle farver af lak, fælge, plastik, vinduer, nederste del af bilen m.m..

Duft er den stærkeste fornemmelse, der er forbundet til hukommelsen. En hel sommerferie, eller et bestemt øjeblik kan komme tilbage med duften af blomster, duften af et hjemmelavet måltid, eller et spray af en parfume. Hvilket billede vil Stripper Scent konfronterer dig med :) At vaske bil skal være sjovt!

Den kan bruges sammen med din skumlanse eller med to spande vaske metoden.

Stripper Suds Soap er PH Neutral, dufter af stripper, farven er gul, den har glansforstærker, indeholder ikke voks, har tykt skum,  er sikker at bruge på lakken, da den ikke fjerner voks og lakforsegler, kan bruges på alle farver af lak.

Chemical Guys Stripper Suds Soap  Autoshampoo 473ml. Autoshampooen som dufter af Succes. Giver meget skum, høj glans og renser godt.

Brugsanvisning:

Ryst flasken godt.
Tilsæt 30-90 ml sæbe (1-3 hættefulde) i spanden sammen med 19L vand.
Vask bilen, og skyl af med rent vand for, den perfekte glans.
Aftør med et lækkert mikrofiber tørrehåndklæde.

Man kan være iført bikini under vask af bilen :)

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Stripper Suds Soap 473ml
Din bedømmelse