9 års fødselsdags tilbud - op til 50% rabat på udvalgt produkter

Chemical Guys Trim Clean Wax & Oil Remover 473ml

Plast rens - Trim Clean Wax and Oil Remover fra Chemical Guys 473ml - Vi kender det alle og er dybt fortvivlet, når det sker. Men dette produkt fjerner du de hvide mærker på bilens plast f.eks. efter en lakforsegler eller syntetisk voks.

Ikke på lager
SKU
CG202
139,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys Trim Clean Wax and Oil Remover - Fjerner de hvide mærker på ens plast f.eks. efter en lakforsegler.

Nu er hjælpen her - Trim Clean Wax & Oil Remover fra Chemical Guys, hjælper med, at fjerne lakforsegler og voks rester på bilens vinyl og gummi dele. Et enkelt uheld med, at påføre din lakforsegler eller autovoks, kan give bilens gummi og vinyl dele hvide mærker, og det er ikke til at få af. Nu er gode råd dyre! Hjælpen er nær, da Chemical Guys nye Trim Clean Wax Oil Remover, kan fjerne de hvide mærker.

Trim Clean hjælper med, at opløse og fjerne indlejret voks, lakforsegler, poleringsmiddel og Glaze fra bilens plastik, gummi  og vinyl dele. Du skal bare arbejde produktet over det berørte område med en blød mikrofiber klud for, at nedbryde resterne af det efterladt produkt, indtil det er væk. Trim Clean genskaber det naturlige udseende på bilens gummi eller plast dele. For at få den bedste virkning, er det bedst at fjerne lige efter uheldet er sket.

Undgå at få det på lakken for, at holde din beskyttelse på lakken intakt, skulle det ske, skal man sørge for, at forny lakforsegleren eller voksen. Trim Clean kan også bruges inden du påfører en beskyttelse til bilens gummi og vinyl dele, så overfladen er rengjort.

Trim Clean kan bruges på plast, gummie, metal, kan bruges på exteriør, fjerner voks og lakforsegler, kan bruges til at fjerne voks, glaze, lakforsegler og poleringsmiddel.

Brugsanvisning:

Test altid et lille område først.
Rengør løst snavs fra ydersiden af plast og gummi.
Sprøjt Trim Clean 3 - 6 gange i en mikrofiberklud f.eks. Chemical Guys Professionelle mikrofiberklud eller en applikator.
Skrub det berørte område forsigtigt.
Fokuser på et lille område ad gangen.
Fortsæt indtil hele området er rent.
Nu er det klart  til en beskyttelse og et helt nyt look med din foretrukne Chemical Guys dressing / beskyttelse til plastik.

N.B.
For at få den bedste virkning, er det bedst at fjerne lige efter uheldet er sket.
Undgå at få det på lakken for, at holde din beskyttelse på lakken intakt, skulle det ske, skal man sørge for, at forny lakforsegleren eller voksen.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys Trim Clean Wax & Oil Remover 473ml
Din bedømmelse