Chemical Guys V.R.P. Super Shine Dressing 473ml

Plast beskyttelse - V.R.P. Super Shine Dressing fra Chemical Guys 473ml. Beskyttelse til plastik interiør og exteriør. Giver max glans, super let at arbejde med.

På lager
SKU
CG144
119,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys V.R.P. Super Shine Dressing. Beskyttelse til plastik interiør og exteriør.

V.R.P. Super Shine Dressing er den ultimative beskyttelse og glans forstærker til interiør og eksteriør trim/plastik. Den er vandbaseret og tør når den er påført. Giver et usynligt skjold af beskyttelse som afviser vand, snavs og støv. VRP skaber en super finish med glans på alt gummi, vinyl, eller tekstureret plastoverflade.

Et nemt beskyttelsesmiddel til, at genskaber et dyb sort udseende, forbedrer glans, og beskyttende overfladen mod UV sol stråler. Perfekt til dæk, kofangere, plastikdele, kofanger lister, sidespejle og meget mere. Beskytter let instrumentbræt, dørpaneler, vinyl sæder og rat. VRP giver en strålende glans og genopretter den mørke sorte udseende til plast og gummi.

VRP Protectant efterlader ingen overskydende rester og afsluttes some en tør overflade. VRP Protectant holder din plastik, så den ser ud som ny i uger, ikke dage. VRP trænger dybt ind i porerne i plast, gummi og vinyl til at genoprette og beskytte overfladen, så det ligner nyt plastik.

V.R.P. Super Shine Dressing er vandbaseret, den har en høj glans, tør når påført, kan bruges på påkast interiør og exteriør, kommer som en cremet hvis dressing.

Brugsanvisning:

Ryst flasken godt.

V.R.P bør anvendes på en ren overflade.
Start med at rense overfladen godt med det rigtige interiør eller exteriør rens.
For interiører rens såsom vinyl, plastik og gummi brug Nonsense.
For udvendige overflader kan du også bruge Nonsense.
Påfør V.R.P på en applikator og arbejd det forsigtigt ind på overfladen.
Tillad V.R.P at tørre.
Påfør V.R.P udenpå hver gang du har vasket bilen, og bibehold en god beskyttelse.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys V.R.P. Super Shine Dressing 473ml
Din bedømmelse