Annonce

Chemical Guys White Wax 242ml

Bilvoks - White Wax Chemical Guys 242ml. Bilvoks til hvide og lyse biler. Dette er bare dun ultimative voks, når du har en hvid bil. Oplev den lyseste lyse farve af hvidt.

På lager
SKU
CG010
545,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Chemical Guys - White Wax. Bilvoks til hvide og lyse biler.

Oplev den lyseste lyse farve af hvidt. Chemical Guys White Wax er verdens mest avancerede voksformel specielt designet til lak i hvide og lyse farver. Den innovative voks forbedrer glansen af den hvide lak til en strålende finish. Farlige UV-solstråler kan forårsage den hvide farve lak bliver gullig og får misfarvning. Chemical Guys White Wax er konstrueret ved hjælp af avancerede UV-beskyttende polymerer for, at bevare klarheden og farven på dit køretøj. Chemical Guys White Wax anvender deres patenterede farveforbedrende teknologi, der forstørrer den naturlige skønhed med en skarp glans med optisk klarhed.

Deres innovative White Wax renser forsigtigt lakken og fjerner lettere pletter, forurening og det gule skær i lakken for, at forbedre den lyse farve. White Wax vil afsløre den lyseste lyse farve af hvid, der virkelig vil imponere enhver detaljerende entusiast. White Wax skaber en strålende glans, samtidig med den giver beskyttelse. 

White Wax er designet ved hjælp af en specialiseret blanding af syntetisk voks og superpolymerer for, at skabe en strålende glans med en overlegen klarhed.
Hemmeligheden med at skabe maksimal dybde og klare refleksioner er den højteknologiske syntetiske formel designet til, at forbedre den hvide farve i lakken. I flere år kan skadelige UV-stråler forårsage misfarvning og gulning af din hvide lak. Chemical Guys White Wax har skabt et beskyttende skjold, der forhindrer misfarvning og at lakken falmer ved hjælp af avancerede UV-beskyttende polymerer.

Du kan påføre White Wax med hånden eller med maskine for, at skabe en lys glans, som beskytter dit køretøjs finish. Chemical Guys White Wax er en strålende kombination af naturlig carnauba voks, en syntetisk lakforsegler teknologi og glansforstærkere, der giver den perfekte voks til hvidt lak. Den innovative teknologi, der er udviklet til White Wax, giver fantastiske reflektion med perfekt optisk klarhed.

Over tid vil alle hvide køretøjer få urenheder i lakken. Den hvide lak viser især disse urenheder. Med den innovative teknologi i White Wax skabte Chemical Guys en formel med lidt lakrens, så White Wax kan beskytte, give glans og rense - alt i ét skridt. Selv om man vasker bilen eller går et skridt videre og giver lakken en Clay bar rensning, så vil alle urenheder og forurening fjernes med Chemical Guys White Wax, da den vil give den tredobbelte beskyttelse for at sikre, at kun den lyseste lyse farve af hvid vises.


White Wax har ingen duft, den indeholder UV bloker, en glansforstærker, og voks, den kan påføres i hånden eller med maskine, og er bedst på hvide eller lyse farver af lak.

Brugsanvisning:

1. Sørg for bilen har en ren overflade - Vask og Claybar, evt polerer.
2. Påfør et tynd og jævnt lag voks med en god applikator.
3. Aftør efter 20 min. med en god mikrofiberklud.

 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Chemical Guys White Wax 242ml
Din bedømmelse