Dekontaminerings Kursus 1 til 1

Qty Rented: 0

Dekontaminerings Kursus 1 til 1. Her lærer du at få dybderenset lakken - På din bil.

Vælg en ledig dato og book 4 timer i tidsrummet 8-17.

OBS- Din Booking skal være os i hænde senest 48 timer før din ønskede booking dato!

SKU
Kursus 2
495,00 kr
495,00 kr for every 1 dag

Pickup Address: Roldvej 133, Ladelund, 9610 Nørager

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Dekontaminerings Kursus 1 til 1 - Med din bil i focus.

En af de vigtigste ting, når du går op i bilpleje er, at få lakken på bilen dekontamineret rigtigt. Hvad indeholder det?

Der findes forurening og partikler i luften, der er bremsestøv og snavs fra vejene m.m.
Over tid når bilen kører, står udenfor o.l. så sætter alle disse partikler sig i lakken, du kan faktisk mærke dem. Prøv næste gang du har vasket og tørt lakken, at tage fingrespidserne og lad dem løbe let over lakken, her kan du sikkert mærke noget ru på lakken, det kalder vi nister i lakken eller urenheder i lakken. De kan faktisk fjernes, og det er hvad en dekontaminering af lakken består af.

Når man fjerner disse urenheder i lakken, bliver lakken helt glat igen, det vil sige, det bliver lettere, at påføre en jævn beskyttelse på lakken, samt holdbarheden på lakbeskyttelsen vil holde i længere tid.
Inden man polerer en lak, er det efter vores mening, utrolig vitgtig, at dekontaminerer lakken. Hvorfor? - Du får den sikkerhed, at du ikke kommer til, at gøre mere skade end gavn, når du polerer, da lakken er hel ren, en bilvask er ikke nok.
Vidste du at disse urenheder kan sætte sig i polerskiven, når du polerer? Sker det, så er den gal, for i stedet for at fjerne ridser, så tilfører du grundige ridser i lakken, og nu gør du mere skade end gavn, og det er ikke altid sikkert, at du kan redde det igen. Derfor dekontaminerer man ALTID før man polerer.

Hvad indeholder en dekontaminering? 
En dekontaminering indeholder som minimum, at bilen vaskes, herefter skal der fjernes tjærepletter, flyverust, og lakken skal gåes over med en Clay Bar.

> Hvert kursus vil være forskelligt for, det er beregnet til dig og dine behov
> Der er kun inkluderet kaffe/the i prisen
> Du vil modtage et kursusbevis

Når du booker skal du afsætte 4 timer i tidsrummet imellem kl. 8-17. Du medbringer din egen bil til dekontaminering.
Det tager for os 2 intense timer, at dekontaminerer en bil inden den skal poleres.
På dette Dekontaminerings Kursus skal vi have lidt tid til, at gennemgår processer, produkter og hvorfor. Derfor skal du afsætte og booke 4 timer.

Er du i tvivl om, hvordan du vasker bilen korrekt, tilmeld dig et kursus i at vaske bilen.


OBS - På denne dag, vil du få rabat ved køb af produkter i butikken.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Dekontaminerings Kursus 1 til 1
Din bedømmelse

Booking betingelser for hal hos Bilvoks Bilpleje Shop og DIY Detailing center.

Gælder både kurser og booket tider på pladserne.

Book Pladsen med dato og sted.
Tilvælg evt. Tilvalg. Gå til indkøbskurven og betal.

Du skal være opmærksom på, at din Booking skal være os i hænde senest 48 timer før din ønskede booking dato, ellers forbeholder vi os retten til at aflyse din booket dato.

OBS - Vælges bankoverførelse som betaling, skal betalingen være Bilvoks i hænde senest 48 timer før booking perioden starter. Ellers forbeholder Bilvoks sin ret til at Annullerer bookingen.

Det er vigtigt, at du udfylder ordren med den korrekte adresse, da du ved ankomst skal vise kørekort og sygesikringsbevis. Den der bestiller ydelsen, betegner vi som den der booker tiden. 

Booking af pladsen kan reserveres inden for de oplyste tider på produktet.
Følges disse tider ikke, forbeholder vi retten til at annullerer bookingen eller opkræve ekstra gebyr.

Den der booker hallen bærer ansvaret for sig selv og andre medfølgende, med hensyn til skader, der ikke skyldes fejl og mangler fra udlejers side.
Det gælder for eksempel skader på personer, ting, garageport, lift og materiel, som skylde forkert eller uansvarligt brug af det som er booket.
Der ydes ikke erstatning på kundens bil, der klargøres i DIY hallen - Under hele perioden, er det under eget ansvar.
Ved brug af Klargøringsliften er det under eget ansvar, liften er godkendt og serviceret. Bør bruges med omtanke. Følg brugsanvisningen og tænk sikkerhed først.

Den som har booket er pligtig til, at tilbageleverer det booket i samme stand, som ved modtagelsen, bortset fra normal slitage. Lejeren er ansvarlig for forskriftsmæssig og lovmæssig anvendelse af det lejede i lejeperioden. Bilvoks påtager sig ikke risikoen for eventuelle ødelæggelse eller tab, sådanne tab måtte kunne henføres til lejer. Bilvoks påtager sig intet ansvar for eventuel forsinkelse af et stykke arbejde, eller udgifter og tab af enhver art, i den periode lejemålet varer. Bilvoks har intet ansvar for skader der skyldes forsæt eller grov uagtsomhed udvist af lejer, Simpelt tyveri, driftstab, udgifter til opgravning eller anden foranstaltning af jorden, Bilvoks dækker ikke skaderne. Lejer har her ansvaret.

Brugeren/Lejeren må ikke fjerne det lejede fra bygningen. Det gælder blandt andet maskiner, produkter m.v.

Erstatningskrav: Ved skader, ødelæggelser eller bortkomne løsøre, produkter, maskiner, lift m.m. forvoldt af lejeren, faktureres dette uden varsel.

Booking foregår kun til personer over 18 år.

Rygning er IKKE tilladt indendørs. Venligst smid cigaret skodder i opstillet askekrukker.

Bilvoks henviser til garage orden på væggen.

Ved annulering:
Annulleres ordren 24 timer før booking perioden, refunderes hele beløbet, der er blevet reserveret ved ordren.Annulleres ordren mindre end 24 timer før den booket periode, ses beløbet tabt.

Vi forbeholder os ret til at aflyse din booket dato med kort varsel, i tilfælde af nye restriktioner, sygdom eller ligende.

Husk du lejer stedet, ikke ejer det. Der kommer andre efter dig, så vi henviser til sund fornuft, og at du behandler tingene ordentlig.

Sørg for at bilen er grundig vasket inden, da der kun vil være mulighed for en hurtig vask/skylning.

OBS - Du skal være opmærksom på, at der vil blive pålagt ekstra betaling hvis den booket tid overskrides.

Leje af hallen gælder kun for én bil.

DER MÅ KUN UDFØRES BILPLEJE I HALLEN, DEN ER IKKE GODKENDT SOM AUTOVÆRKSTED!!!

Siden er sidst opdateret 27.03.2021