Annonce

Fin Detailing Børste

Fin Detailing Børste. En vigtig detalje i udstyret til din bilpleje. Det at kunne komme helt ned i detaljerne er vigtigt, så man får et flot slut resultat.

På lager
SKU
BV037
69,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Fin Detailing Børste.

Denne fine detailing børste er, når din bil skal have lidt ekstra kærlighed. Den er let, at manøvre i svært tilgængelige steder. Denne letvægts børste er lavet med et rigtigt træskaft, som er let, at holde på, designet specielt til ydersiden af dit køretøj.

Den unikke designet træskaft efterlade ikke mærker på ydersiden af lakken, hvis den ved et uheld tabes (vi siger ikke du er klodset, men det sker). Børster med hestehår er gode til skånsom rengøring indvendig og udvendig. Børsten er med ægte hestehår skånsom, ved rens af læder, vinyl, stof, emblemer, svært tilgængelige steder. Alle detailing børster med hestehår er bløde børster, men kan løsner jord og snavs, det endda muligt, at rense læder syninger og folder i læder sæder.

Giv dit køretøj den bedste indvendige og udvendige detailing rengøring med børster af hestehår! Denne lille fine detailing børste med træskaft er ideel til folder, emblemer, lister og steder på ydersiden, hvor voks eller snavs kan være svære at nå, f.eks. polerings rester mellem panelerne på lakken. Hestehår har været anvendt i flere hundrede år til børster. Den naturlige blødhed og holdbarhed gør det til, det ideelle valg for en pensel, der er blød, ridsefri og nem at gøre rent med.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Fin Detailing Børste
Din bedømmelse