Meguiars Hybrid Ceramic Quick Clay Kit - G200200

Clay sæt - Hybrid Ceramic Quick Clay Kit fra Meguiars - G200200. I dette sæt får du med et enkelt trin, rens af lakken med en syntetisk clay applikator, samtidig med at du får lakken beskyttet me en Avanceret SiO2 beskyttelse. Super smart ny teknologi.

Ikke på lager
SKU
MG086
Specialpris 195,00 kr Normalpris 299,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Meguiars Hybrid Ceramic Quick Clay Kit - G200200

Hvorfor skal du bruge en Clay Bar på lakken? Når du har vasket og tørret din bil, skal du let føle med dine fingerspidserne hen over overfladerne af lakken, bliv ikke overrasket, hvis det, du føler, der er nister i lakken, som kommer fra forurenende stoffer, f.eks. hvis du har brugt for meget produkt, forurende partikler fra luften, bremsestøv, saft fra et træ og meget mere, der har bundet sig til bilens lak. Disse forurenende stoffer forhindrer lakken i at reflektere lys og glans til sit fulde potentiale.

Meguiar's Hybrid Ceramic Quik Clay Kit indeholder alt hvad du har brug for, for at gendanne en glas agtig finish samtidig med, at den efterlade et lag med hybrid Ceramic beskyttelse.

Den medfølgende syntetiske Clay applikator er designet til, at fungere som traditionel clay, men er lettere at håndtere og det smarte er, at den kan bruges igen og igen! Ud over det er den specielt designet til effektivt, at fjerne de nister, som har sat sig fast i lakken (de forurenende stoffer) uden at ridse lakken. Meguiar's Hybrid Ceramic Clay er ikke kun et godt smøremiddel, der gør at den syntetiske Clay bar glide let, men den vil også efterlade et lag med hybrid ceramic beskyttelse, der helt vildt vil få vandet til at perler af lakken!

Få en helt imponerende glat lak, lidt glasagtig finish, samtidig med, at du beskytter lakken på bilen, og alt i kun et enkelt trin. Teknologien i Hybrid Ceramic Detailer gør at den ikke kun smører overladen, så din Clay applikator vil glide let, den indeholder også avanceret SiO2 hybrid Ceramic beskyttelse.
Meguiars Hybrid Ceramic Clay giver glathed, glans og og ekstreme vandperler på lakken..

Sættet indeholder:
1 x Premium Supreme Shine Microfiber klud 60 x 40 cm.
1 x Clay Applicator 10 x 2 cm.
1 x Hybrid Ceramic detailer 532ml.Brugsanvisning:

For bedste resultat, gennemfør alle trin i skyggen på en kold overflade, som lige er blevet vasket med en PG balanceret autoshampoo.

1. Spray en lille del af lakken, eller glas, med Meguiars Hybrid Ceramic Detailer og spray et spray på din Clay Applikator.
2.Med et let til moderat tryk, lader din Clay Applikatoren glide over lakken frem og tilbage på den del, som har fået Detailer sprayet på først. Herved fjerner du urenheder i lakken og opnår en glat overflade.
3. Tør overfladen af med en mikrofiber klud f.eks. Supreme Shine.
4. Forsæt med de samme trin 1-3, indtil du har nået hele bilen rundt.

Har lakken mange urenheder, kan det være nødvendigt, at bruge en mere aggresiv Clay Bar.

Et tip:
-Det kan være en god ide at "Varme din Clay Applikator op" med, at clay bilens ruder først, herved vil du få bedre udnyttelse af din Clay Applikator, og selvfølgelig renere ruder. Meguiars anbefaler at du bagefter fortsætter med dine vinduer med en Glasrens som f.eks. Perfect Clarity, så du undgår striber på ruden.
- Taber du din Clay Applikator på jorden, skyl den grundig under den løbende hane og tør den af med en mikrofiber klud.
- Hvis Din Clay Applikator klæber sig fast til lakken, skal du spray mere Ceramic Detailer på området.
- Når du er færdig, rens din Clay Applikator under den løbende hane, og lad den lufttørre i skyggen - med Clay siden opad.
- Opbevar sættet et køligt og tørt sted, ikke i sollyset.
- Arbejd ikke på en overflade under 13 grader eller over 62 grader.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Meguiars Hybrid Ceramic Quick Clay Kit - G200200
Din bedømmelse
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!