Menzerna Power Lock Ultimate Protection 250ml

Lakforsegler Power Lock Ultimate Protection fra Menzerna 250ml - Polymer Coating eller en Lakforsegler, det er i hvertfald en syntetisk beskyttelse, som bare giver glans og rigtig god beskyttelse.

På lager
SKU
MENZ013
125,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Menzerna Power Lock Ultimate Protection - Polymer Coating - Lakforsegler.

Menzerna Power Lock er en Polymer Coating som en lakforsegler. Denne lakforsegler er langtidsholdbar. ikke en Coating der holder i uger men måneder. Lakforsegleren giver en dyb glans og ultimativ beskyttelse.

Er fremstillet i Tyskland af polymer af god kvalitet, som giver en usynlig barriere mod alle former for forurenende stoffer, som vejsnavs, bremsestøv, fugt, insekter, snavs, støv, m.m. Menzerna Power Lock giver en fantastisk glans, og det gør, at farven på lakken ser fantastisk ud, med en fyldig dyb glans. Efter påføring efterlader den lakken ekstremt glat og særdeles hydrofobisk!  Det er en fantastisk lakforsegler, som er let, at anvende.

God i hånden, men endnu bedre ved brug af en DA maskine. Når det er hærdet, er det ekstremt nemt at aftørre og efterlader en usædvanlig glat finish med glans og god beskyttelse.

> den nyeste generation af forseglings teknologi 
> Langtidsholdbar
> Maksimum beskyttelse imod forurenende elementer
> Utrolig Hydrofobisk

Power Lock lakforsegler fra Menzerna er en lækker lakforsegler, der giver en dyb glans, glat finish og en super beskyttelse.

Brugsanvisning:

Når lakken er rengjort påføres Power Lock i hånden eller med en DA maskine.

Lad det tørre/hærde, hvorefter det aftørres med en lækker mikrofiberklud.

Lakken er nu beskyttet.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Menzerna Power Lock Ultimate Protection 250ml
Din bedømmelse