9 års fødselsdags tilbud - op til 50% rabat på udvalgt produkter

Soft99 Wash Mist APC Interior Cleaner 300ml

Interiør rens - Wash Mist APC Interior Cleaner fra Soft99 300ml. En interiør rens, som kan bruges på stort set det meste af kabinen. Fylder ikke meget og er nem at have med på farten.

På lager
SKU
SOFT022
89,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

Wash Mist APC Interior Cleaner fra Soft99 300ml

Dette er en interiør spray til flere formål. Det er en multifunktionel og effektiv rengørings middel, der rengøre og genopfrisker næsten alle overflader inde i bilen.

Den klare snavset på instrumentbrættet, midterkonsol, plastik, LCD paneler, ruder, selv stof og fjerner let f.eks. fingeraftryk o.l. Den er utrolig let at bruge, bare spray og tør over overfladen. Den har en anti-bakteriel effekt og eliminerer og fjerner ubehagelige lugte. Wash Mist kommer i en smart og elegant flaske, der fylder ikke meget i bilen, og er derfor altid let, at have lige ved hånden.

En kraftfuld rengørings middel, der renser og genopretter næsten alle indvendige biloverflader som instrumentbræt, midterkonsol, plastdele, LCD-paneler, glas og endda stof. Dens antibakterielle karakter fjerner ubehagelig lugt og holder interiøret frisk.

Brugsanvisning:

1. Ryst flasken godt.
2. Spray produktet på overfladen.
3. Fordel det jævnt med en mikrofiber klud eller en pensel.
4. Tør det overskydende produkt af.
* Ikke alle bakterier kan fjernes.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:Soft99 Wash Mist APC Interior Cleaner 300ml
Din bedømmelse