Annonce

ValetPRO Citrus Pre Wash 5 Liter

Citrus Pre Wash fra ValetPRO - En forvask til den nederste del af bilen. Den er fremragende til, at fjerne trafik film og insekter. Denne sæbe skummer ikke meget, da den har en stor dybde rensende effekt.

Ikke på lager
SKU
VP021
235,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

ValetPRO Citrus Pre Wash - Forvask sæbe, der er noget stærk.

Citrus Pre Wash er en forvask sæbe, man skal bruge før en bilvask, men kun til den nederste del af bilen. Denne Sæbe fjerner efterladenskaberne fra insekter, fugleklatter og trafikfilm og forbereder lakken inden ens bilvask. Den mest anvendelig metode er at bruge en pump spray eller en skumlanse og spray det nederste del af bilen og ens fælge, samt hjulkasserne, da det er der det værste snavs sidder.

Citrus Pre Wash er designet til at minimere nedbrydning af lakforsegler og voks. Brug den som en før shampoo altså en forvask inden din bilvask til, at fjerne det grove snavs. Det kan bruges i en skum lanse med en højtryksrenser eller via en spray flaske.

Som Greg fra ValetPro siger, Citrus Pre Wash er et godt alsidig produkt, der kan rense interiør og exteriør effektivt. Med en mild alkalistisk PH værdi på 9.5, giver Citrus Pre Wash en kraftig, men sikker rengørings effekt, med dens imponerende fortyndingsmulighed.

Bilvoks anbefaler, man er forsigtig med denne Citrus Pre Wash, hvis man bruger den for koncentreret kan den hurtigere udviske beskyttelsen på lakken.


Brugsanvisning:
Exteriør Fortyndes;
1:6 til meget snavset biler
1:10 for lettere snavset biler

Spray den nederste del af bilen, fælge og hjulkasser, med en pump sprayer eller skumlanse.
Afskyl grundigt med en højtryksrenser.
Herefter giver man bilen en normal bilvask.

Interiør fortyndes;
Plast og sæder :1:20 til rens af plast og pletter på stofsæder. Spray på området, lad det sidde lidt, arbejd det lidt ind, aftør med en mikrofiber klud.
Måtter: 1:60-1:80 spray på måtterne brug en børste og arbejd det ind. Fjern det fra måtterne ved at bruge en tæpperenser maskine, der kan extrakt produktet:
Gentag om nødvendigt proceduren.


Indsend din bedømmelse
Du anmelder:ValetPRO Citrus Pre Wash 5 Liter
Din bedømmelse
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!