Annonce

ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover 500ml

Tjære fjerner - Citrus Tar and Glue Remover fra ValetPRO 500ml. En Lim og tjære fjerner, som virkelig kan fjerne noget. er utrolig effektiv, og virker. Men husk den snupper bilvoks og lakforsegler.

Ikke på lager
SKU
VP013
79,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover - Lim og tjære fjerner.

Produktet gør præcis som produktets tittel siger; Den fjerner Lim og tjære pletter. Den var udviklet til at fjerne klæbende substanser fra hårde og malede overflader. Det er et raffineret alifatisk opløsningsmiddel, som er boostet med naturlige citrusolier, der er designet til at være mildt, men yderst effektiv til at opløse tjære og lim. Dette produkt er designet til at blive brugt uden at fortynde det, så det er lige at spray fra flasken på området. En mild tjære- og limfjerner.

Som Greg siger fra ValetPRO - "Mange handelsspecifikke produkter kan være ret ubehagelige at bruge, og Tar and Glue remover er lige deroppe, sammen med de værste syndere. Vores mål med Citrus Tar and Glue Remover var, at skabe et produkt, der var enkelt, men stadig effektivt. Ved hjælp af naturlige citrusolier - ValetPROs Citrus Tar and Glue remover virker glimrende. "

Dette er den nye version fra 2018.

Brugsanvisning:

Spray produktet på overfladen, arbejd kun med et panel ad gangen.
Lad produktet virke lidt, så det blødgør tjæren - Tjæren vil nu løbe ned af lakken.
Aftør nu området med en ren klud, indtil tjæren eller limen er væk.
Gentag processen om nødvendigt.
Vask området bagefter med rent vand.

Vigtigt ! : Tør altid af med det samme efter brug, produktet kan påvirke sensitive overflader.

Vigtigt ! : Hvis bilen er bleve omlakeret eller man har brugt en SMART reparation, skal man altid teste på et lille område først.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover 500ml
Din bedømmelse