ValetPRO Concentrated Car Wash 1L

Autoshampoo - Concentrated Car Wash fra ValetPRO 1L. En koncentreret autoshampoo uden voks. Som giver til utrolige mange bilvask. Har du mange biler eller vaske ofte, er dette en gos Autoshampoo.

På lager
SKU
VP007
109,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

ValetPRO Concentrated Car Wash - En koncentreret autoshampoo uden voks.

Denne bilshampoo er ganske simpel i rigtig god kvalitet. Den er designet til at fjerne almindelig snavs på overfladen med dens smørende effekt, så når du skyller bilen fri for sæbe, løber snavset simpelthen med af. Den er meget koncentreret og uden voks, har en fantastisk rensende effekt. Den indeholder ikke nogen form for voks eller glans forstærker.

Alle ValetPRO's autoshampooer kan bruges til en forvask (pre vask), og til den almindelige vedligeholdelse af din bilvask. Concentrated Car Wash er drøj og rækker langt. Man behøver kun 30 ml pr. 5L vand. Denne shampoo's PH  værdi er 6.5. Dens farve er lilla og dufter sødt. Den er derfor også perfekt, når man har mange biler, som skal have en bilvask. Derfor er den ideel til firmaer, såsom bilforhandler, klargørings firmaer, bilpleje firmaer, hvor prisen og kvaliteten er en vigtig del af deres bilpleje process.

Brugsanvisning:

Tilsæt 30 ml shampoo til pr. 5L vand.

Brug lunkent vand, så fordeler shampooen sig bedre med vandet.

Arbejd fra toppen og nedefter med en vaskehandske eller mikrofiber svamp.
Brug to spande systemet til din bilvask.

Vask hele bilen, skyl af evt. med en højtryksrenser fra toppen og nedefter.

Aftør bilen med et mikrofiber tørrehåndklæde.

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:ValetPRO Concentrated Car Wash 1L
Din bedømmelse