ValetPRO Dragons Breath 500ml

Fælgrens - Dragon's Breath fra ValetPRO 500ml - Er en farveskiftende Fælgrens, som kan klare det meste bremsestøv. Var en af de første som kom på markedet med en farveskiftende fælgrens.

Ikke på lager
SKU
VP006
99,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

ValetPRO Dragon's Breath - Farveskiftende Fælgrens.

Dragon's Breath er en specialiseret pH-neutral fælgrens, som reagerer med forurening fra jern, der kommer fra bremsestøv. Den giver en strålende rød 'blødning' (farveskift) fra en ellers farveløs gel. Det viser dig, at den virker. Endnu vigtigere denne kemiske reaktion gør jern til en vandopløselig løsning. Denne løsning gør det nemt, at skylle bremsestøv, der er brændt fast, væk.

For det meste vil Dragon's Breath nemt rense den generelle vejsnavs væk, uden man har behov for agitation. Er der brændt bremsestøv på fælgene, kan stadig kræve en vis agitation for, at opnå de bedste resultater.

> Dragon's Breath er PH Balanceret.
> Sikker at bruge på alle malede overflader
> Fjerner forurening på metal og malede overflader
> Reagerer på jern partikler
> Tyk væske, ingen spild

Den stinker !! - Det er helt korrekt. Dragons Breath har fået navnet efter dens stank - Dragon's breath ! Uanset stanken, så er det et utroligt produkt, der sikkert renser fælgene overflade, og fjerner forureningen, uanset om det er malede fælge eller metal fælge. Du kan se at Dragon's Breath virker, da den kemiske reaktion skifter farve fra klar væske til rød, det arbejder tilsyneladende også på en ren overflade.

Dragons Breath - en fælgrens fra ValetPro, som kan klare dit bremsestøv.

Brugsanvisning:

Spray på - evt. brug en pensel til, at arbejd produktet godt ind på dine fælge.

Afvent at produktet skifter til en rød farve og skyl godt af.

Lad det ikke tørre ud på fælgene !

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:ValetPRO Dragons Breath 500ml
Din bedømmelse