ValetPRO PH Neutral Snow Foam 5 Liter

Snow Foam - PH Neutral Snow Foam fra ValetPRO 5L - Sæbe til din skumlanse. En lækker skum booster til en eksisterende sæbe, som du gerne vil bruge i din skumlanse.

Ikke på lager
SKU
VP022
199,00 kr

 

GLS

Fri fragt ved ordrer over 750kr.

ValetPRO PH Neutral Snow Foam - Sæbe til din skumlanse.

PH Neutral Snow Foam er en sæbe til en forvask, med utrolig meget skum. At bruge en skumlanse er blevet meget populært, og denne sæbe er velegnet til brug i en skumlanse, Foam Gun, eller spray flaske. Den producerer et tykt lag skum, som klæber sig til overfladen af lakken, så det er muligt, at trænge dybt ind i snavsen og rense lakken. Det betyder mindre arbejde med, at fjerne det genstridige trafikfilm og anavs af lakken inden man begynder til en bilvask.

PH Neutral Snow Foam er designet til, at virke godt på biler som har fået en god lag beskyttelse af f.eks. voks eller lakforsegler. At sæben er PH Neutral er en ekstra bonus for nu kan man rense lakken uden at man fjerner lakkens beskyttelse. Med denne PH Neutral Snow Foam fra ValetPro, får man et enestående forvask produkt. Simpelthen et fantastisk produkt!

Med Bilvoks skumlanse, får man det lækreste og tykkeste skum sammen med denne PH Neutrale Snow Foam. Skummets tykkelse afhænger selvfølgelig af, hvilket slags skumlanse system man bruger. Har man mange insekter på fronten af bilen, anbefales det, at bruge Advanced Neutral Snow Foam.

 

Brugsanvisning til din skumlanse:

Fortynd 1:3 i en skumlanse
Fortynd 1:20 i en spray pumpe flaske

(Påfyld 3 cm. af produktet i din skumlanse flaske og fyld resten op med lunkent vand.)

Skum hele bilen ind
Lad det sidde lidt, må ikke tørre ud !

Skyl bilen af.

Obs ! - Produktet kan fryse ved 5 grader. 
For at produktet får sin normale konsistens igen, put flasken i en spand med varmt vand, eller opbevar det indenfor over natten.

 

Indsend din bedømmelse
Du anmelder:ValetPRO PH Neutral Snow Foam 5 Liter
Din bedømmelse
Vi fandt andre varer, som du måske synes om!